Återvinning

Återvinning

Vi transporterar returpapper, tidningar och annan återvinningsbar materiel till flera av våra samarbetspartners som Returpappercentralen och Stena Recycling.

Skrotinsamling

Skrotinsamling

Vi fraktar skrot och fragg för i huvudsak vår samarbetspartner skrotcentralen i Uppsala. Våra maskiner är särskilt anpassade för skrotinsamling och annan metall-och plåtinsamling.

Dammbindning

Dammbindning

Vi kan förse våra bilar med en pump som sprider Dustex och ser till att marken får en jämn och hård yta som inte dammar. Vi dammbekämpar grusvägar och andra ytor.

Uthyrning containrar

Uthyrning containrar

Hos oss kan du hyra containrar. Vi har containrar i olika storlek och behov, för företag, föreningar och privatpersoner. Kontakta oss för mer information och priser.

Materialtransporter

Materialtransporter

Tack vare vår breda maskinpark kan vi transportera det mesta inom Sveriges gränser. Från stycke- och partigods till hellaster, från järn och wellpapp till batterier och spannmål och mycket mer.

Flexibilitet

Flexibilitet

Beroende på årstid kommer våra maskiner till diverse användning. Vi sandar och saltar vägar, gräver, röjer snö, grusar vägar och mer. Kontakta oss för information och priser.